Guldbaggen på måndag – jippi!

På måndag är det dags för Guldbaggegalan och gissa vem som ska gå? JAG! Trots att jag inte inte är i filmbranchen glider jag in på ett bananskal eftersom det råkar slumpa sig så att det är Fontana som står för menyn på måndag. Och som ni kanske redan vet så är jag ambassadör för Fontana och har jobbat med dom länge. Så jag och Fontana ska dit och bjuda på riktigt god mat!

Exakt vad som bjuds kommer ni kunna se på min instagram men såklart blir det halloumi, hummus, fetaost, härliga grönsaker, auberginerullar, tryffelfeta och massa annat gott!

Kommer ni kolla på Guldbaggen på måndag och vill äta något liknade de som gästerna äter så rekommenderar jag följande meny som passar perfekt i tv-soffan.

Auberginetacos, hummustallrik, rödbetssnittar och chokladmousse med olivolja

Nu ska jag bara hitta en  passade galaoutfit och boka make-up! Hej ute i sista sekundenpaniken!