
Blogginlägg
Mina senaste blogginlägg
Kycklingrecept i ugn – superenkelt!
https://www.youtube.com/watch?v=eDVeLNrWIwI&t=1s Här lär jag modeikonen Fredrik Robertsson att laga en allt i en form rätt som en en perfekt start om man är hetl ny i köket. Kryddris med kycklingklubbor 10 min + 30 min i ugnen 1 gul lök 2 moroötter 1 vitlöksklyfta...
Äppelpaj
Sitter i köket och spanar på äppelträden. Den här tiden på året är så speciell för mig, det är nu för 3 år sen ganska exakt som jag och min pojkvän valde att tro på oss och blev ett par. Så jag blir så senitmental, glad och lycklig nu för allt påminner om det pirret....
Cookalong
När vi lagar mat på tisdagar tillsammans så lagar vi ur min senaste kokbok "Jessicas Vegomiddagar". Om du tycker det är roligt att vara med så underlättar det om du har boken hemma. Den finns i alla bokhandlar och online.
cookalong 25/8 Jessica Frej
Ni har valt ONE POT PASTA vi omröstningen på min instagram ? Vi ses hoppas jag! du behöver: Fräs 3 hackade vitlöksklyftor och 1 hackad lök i lite olivolja. Häll på 1 burk krossade tomater, 1 tsk chiliflakes, 8 dl grönsaksbuljong, 1 krm salt och 400 g okokt pasta. Låt...
Vegansk carbonara
I betalt samarbete med Aito oat cusine Tillåt mig att kalla mig själv geni! Är så otroligt nöjd med den här idéen att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag har klurat länge på hur jag ska göra en vegansk och riktigt god carbonara. Krämigheten är inte så svår att får...
Hängmattan
Försöker varva ner och andas in och ut. Sommar, lite mer ledigt och äntligen en plats där jag verkligen kan känna ro. Trivs så bra i huset nu och även om vi har mycket kvar att göra börjar jag se ljuset i tunneln. Garderoben/dressingroom snart klart. Rätt lampor...
vinregion bourgogne
Betalt samarbete med vinregion bourgogne I mitt samarbete med vinregionen bourgogne har jag fått hem lite olika viner att prova. Rött vin är generellt min favorit och jag blev riktigt förtjust i den här pinot noir som har en härlig kryddighet smak av muskot, mörka bär...
Cookalong tisdag 16/6
Betalt samarbete med vinregionen Bourgogne På tisdag lagar vi världens enklaste och godaste rätt, gnocchi i brynt salvia smör. Verkligen definitionen av hur lätt som helst. Till gnocchin kommer jag servera ett härligt vitt vin från Bourgogne närmare bestämt i...
Toast skagen
Betalt samarbete med vinregionen Bourgogne Förra veckan fick jag hem en låda med underbara viner från regionen Bourgogne och uppgiften att ta fram lite goda recept till det. Och varje fredag kör vi skagenfredag, det är sen gammalt. I glasen vill vi...